Mine ydelser

Iværksætter pakken

Iværksætter pakken er tænkt som en ydelse der sikre at I kan bruge alt jeres tid på at vækste jeres virksomhed og arbejde med det i er passioneret omkring.

Jeg hjælper med at udarbejde et setup hvor der er tænkt på sikkerhed, backup, synkronisering og at i kan arbejde 24/7 uanset hvor i er i verden. Serversetup som couldløsning, enheder, printere, mac og pc, software, you name it.

Det skal være nemt og fleksibelt at hente freelancere i en periode, og give dem en pakke hvor de kan arbejde på lige fod med de fastansatte indenfor meget kort tid. Løsningen kan skaleres nemt i takt med i vokser og bliver flere medarbejdere.

Step-Up 2.0

Step-up 2.0 er tænkt som en skalerbar løsning for eksisterende virksomheder. Hvad får du ud af det? Du får et overblik over jeres IT-struktur og mulige besparelser. Sammen gennemgår vi alt omkring platforme, backup, sikkerhed/kryptering, mails, printere, enheder og hvad i ellers bruger i den daglige drift.

Det er en ydelse der sikre at I kan bruge alt jeres tid på salg og daglig drift. Jeg hjælper med at udarbejde et setup hvor der er tænkt på sikkerhed, backup, synkronisering og at i kan arbejde 24/7 uanset hvor i er i verden. Serversetup som couldløsning, enheder, printere, mac og pc, software, you name it.

Det skal være nemt og fleksibelt at hente freelancere i en periode, og give dem en pakke hvor de kan arbejde på lige fod med de fastansatte indenfor meget kort tid. Løsningen kan skaleres nemt i takt med i vokser og bliver flere medarbejdere.

Microsoft Azure

Din app. Dit miljø. Din platform. Alle er velkomne.

Microsoft Azure er en voksende samling af integrerede cloudtjenester – analyse, beregning, database, mobil, netværk, lager og web – så du kan blive hurtigere, nå mere og spare penge. Azure er Microsofts bud på en cloud computing-platform til folket.

Her kan udviklerne så betale for den regnekraft, lagerkapacitet og båndbredde, der behøves – og ikke mere. Der kan spares penge på egne servere, drift og vedligeholdelse, der skal kun betales for de ressourcer, der faktisk behøves, og man kan hurtigt skalere op eller ned efter behov.

Et godt eksempel er en webapplikation til billetsalg – det meste af tiden er der meget lille trafik, men så pludselig stiger det voldsomt, når der sættes nye billetter til en koncert til salg. Hvis programmet flyttes ud i skyen, slipper man for at have servere stående, der ikke er brug for det meste af tiden.

Kort sagt: Microsoft Azure er en cloudbaseret databehandlingsplatform, som helt grundlæggende giver sikkerhed, fleksibilitet og økonomiske besparelser for virksomheder i alle størrelser.

Salg af IT-hardware

Kombineret med mine løsninger kan jeg anbefale forskelligt hardware, der passer til jeres behov. HP, Lenovo, Cisco og Ruckus – alle brands som jeg har erfaring med i opsætning og drift. Kendt for stabil performance og modeller til erhvervs vilkår.

IT drift

Vil du gerne undgå den stadige kamp for at holde dine servere og systemer driftssikre?

Der er mange fordele ved hel eller delvis IT outsourcing. IT outsourcing giver dig kontrol over dine udgifter til IT drift: Du slipper dels for dyre investeringer i hardware, software, serverrum, backup og opbygning af kompetencer.

Jeg hjælper også med PC problemer, Mac-problemer, printere og netværk. Og du får en fast aftalt månedlig pris.

Med IT outsourcing hos DanaIT skal du ikke længere skal bekymre dig om nedbrud, virus- og hackerangreb og tab af data. DanaIT sikrer din IT-drift med daglig backup, virusbeskyttelse, support osv.

Online Backup

Online Backup er din livline, når harddisken går op i flammer eller din egen server pludselig giver op. Faktisk tager 9 ud af 10 aldrig backup, og knap 7 ud af 10 har prøvet at miste feriebilleder, e-mail eller endnu vigtigere; flere års regnskaber eller kundedatabasen.

DanaIT opsætter et Online Backup system, så du automatisk får gemt den vigtige e-mail, kundekartoteket, regnskaber eller de mapper på din computer eller server, der er vigtigst for dig. Og når du får brug for filerne, kan du hente dem fra vores sikre servere med ganske få klik.

Microsoft 365

Microsoft 365 er en samling af server services, som gør det nemt for dine medarbejdere at kommunikere, samarbejde og producere dokumenter og indsamle data uden at du skal investere i en mængde hardware.

Microsoft har allerede sat server op i deres enorme og sikre datacentre, hvor de kan opnå en stordrift selv ikke de største danske virksomheder kan matche.

Alle server services hænger perfekt sammen med den velkendte Office pakke med Outlook, Word, Excel, PowerPoint og Access, som dine brugere sandsynligvis kender rigtigt godt allerede.

Få 2 timers gratis sparring

Sammen gennemgår vi jeres nuværende løsning og de nye muligheder med Microsoft 365, online backup og jeres IT drift. Beskriv dine daglige IT udfordringer, så kontakter jeg dig.