Step-UP 2.0

Home / Ydelser / Step-UP 2.0

Step-UP 2.0

Step-up 2.0 er tænkt som en skalerbar løsning for eksisterende virksomheder. Hvad får du ud af det? Du får et overblik over jeres IT-struktur og mulige besparelser. Sammen gennemgår vi alt omkring platforme, backup, sikkerhed/kryptering, mails, printere, enheder og hvad i ellers bruger i den daglige drift.

Det er en ydelse der sikre at I kan bruge alt jeres tid på salg og daglig drift. Jeg hjælper med at udarbejde et setup hvor der er tænkt på sikkerhed, backup, synkronisering og at i kan arbejde 24/7 uanset hvor i er i verden. Serversetup som couldløsning, enheder, printere, mac og pc, software, you name it.

Det skal være nemt og fleksibelt at hente freelancere i en periode, og give dem en pakke hvor de kan arbejde på lige fod med de fastansatte indenfor meget kort tid. Løsningen kan skaleres nemt i takt med i vokser og bliver flere medarbejdere.

Vækst_Danait

FÅ 2 TIMERS GRATIS SPARRING

Sammen gennemgår vi jeres nuværende løsning og hvad der skal til for at optimere jeres setup og finde mulige besparelser.

Felter markeret med * skal udfyldes

Kan jeg ikke finde besparelser eller relevante indsatsområder, får du et gavekort til en middag for to.

DanaIT_gavekort
Kontakt Mig

Send mig en mail og jeg vender tilbage ASAP.

Not readable? Change text. captcha txt

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/danait.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/footer.php on line 223