Rådgivning om Microsoft Azure

Home / Ydelser / Rådgivning om Microsoft Azure

MICROSOFT AZURE

Din app. Dit miljø. Din platform. Alle er velkomne.
Microsoft Azure er en voksende samling af integrerede cloudtjenester – analyse, beregning, database, mobil, netværk, lager og web – så du kan blive hurtigere, nå mere og spare penge. Azure er Microsofts bud på en cloud computing-platform til folket.

Her kan udviklerne så betale for den regnekraft, lagerkapacitet og båndbredde, der behøves – og ikke mere. Der kan spares penge på egne servere, drift og vedligeholdelse, der skal kun betales for de ressourcer, der faktisk behøves, og man kan hurtigt skalere op eller ned efter behov.

Et godt eksempel er en webapplikation til billetsalg – det meste af tiden er der meget lille trafik, men så pludselig stiger det voldsomt, når der sættes nye billetter til en koncert til salg. Hvis programmet flyttes ud i skyen, slipper man for at have servere stående, der ikke er brug for det meste af tiden.

Kort sagt: Microsoft Azure er en cloudbaseret databehandlingsplatform, som helt grundlæggende giver sikkerhed, fleksibilitet og økonomiske besparelser for virksomheder i alle størrelser.

Danait-Azure

FÅ 2 TIMERS GRATIS SPARRING

Sammen gennemgår vi jeres nuværende løsning og de nye muligheder med Microsoft Azure.

Felter markeret med * skal udfyldes

Kan jeg ikke finde besparelser eller relevante indsatsområder med Microsoft Azure, får du et gavekort til en middag for to.

DanaIT_gavekort
Kontakt Mig

Send mig en mail og jeg vender tilbage ASAP.

Not readable? Change text. captcha txt

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/danait.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/footer.php on line 223