Iværksætter pakken

Home / Ydelser / Iværksætter pakken

Iværksætter pakken for nystartede virksomheder

Iværksætter pakken er tænkt som en ydelse der sikre at I kan bruge alt jeres tid på at vækste jeres virksomhed og arbejde med det i er passioneret omkring. Jeg hjælper med at udarbejde et setup hvor der er tænkt på sikkerhed, backup, synkronisering og at i kan arbejde 24/7 uanset hvor i er i verden. Serversetup som couldløsning, enheder, printere, mac og pc, software, you name it.

Det skal være nemt og fleksibelt at hente freelancere i en periode, og give dem en pakke hvor de kan arbejde på lige fod med de fastansatte indenfor meget kort tid. Løsningen kan skaleres nemt i takt med i vokser og bliver flere medarbejdere.

iværsætterpakke_danaIt

FÅ 2 TIMERS GRATIS SPARRING

Sammen gennemgår vi jeres behov og vælger en skalerbar løsning, der sikre at i kan arbejde 24/7 uden at tænke på backup, performance og en masse spildtid.

Felter markeret med * skal udfyldes

Kan du selv sammensætte en løsning der indeholder flere fordele og besparelse indenfor 12 mdr. drift. får du et gavekort til en middag for to.

DanaIT_gavekort
Kontakt Mig

Send mig en mail og jeg vender tilbage ASAP.

Not readable? Change text. captcha txt

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/danait.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/footer.php on line 223