Ydelser

Home / Ydelser
iværsætterpakke_danaIt

Iværksætter pakken

Iværksætter pakken for nystartede virksomheder er tænkt som en ydelse der sikre at I kan bruge alt jeres tid på at vækste jeres virksomhed og arbejde med det i er passioneret omkring. Jeg hjælper med at udarbejde et setup hvor der er tænkt på sikkerhed, backup, synkronisering og at i kan arbejde 24/7 uanset hvor i er i verden.

Vækst_Danait

Step-UP

Step-up er tænkt som en skalerbar løsning for eksisterende virksomheder. Hvad får du ud af det? Du får et overblik over jeres IT-struktur og mulige besparelser. Sammen gennemgår vi alt omkring platforme, backup, sikkerhed/kryptering, mails, printere, enheder og hvad i ellers bruger i den daglige drift.

azure

MICROSOFT AZURE

Microsoft Azure er en voksende samling af integrerede cloudtjenester – analyse, beregning, database, mobil, netværk, lager og web – så du kan blive hurtigere, nå mere og spare penge. Azure er Microsofts bud på en cloud computing-platform til folket.

iværsætterpakke_danaIt

SALG AF IT-HARDWARE

Kombineret med mine løsninger kan jeg anbefale forskelligt hardware, der passer til jeres behov. HP, Lenovo, Cisco og Ruckus – alle brands som jeg har erfaring med i opsætning og drift. Kendt for stabil performance og modeller til erhvervs vilkår.

Kontakt DanaIT her

Lyst til at høre mere?

IT-Drift med Danait

IT Drift

IT Drift (on-site) sikre kontrol over dine udgifter, til en fast aftalt månedlig pris. Ingen bekymringer om nedbrud, virus- og hackerangreb og tab af data. Opnå stordriftsfordele og få 24 timers support.

DanaIT-online-backup

Backup

En god backup af virksomhedens data kan være forskellen på om driften kan fortsættes efter et indbrud eller en brand.
Opnå en række fordele ved Online Backup.

office-365

Microsoft Office 365

Office 365 er en samling af server services fra Microsoft som gør det nemt at kommunikere, samarbejde og producere dokumenter.
De hænger sammen med Office pakken, bl.a. Outlook, Word, Excel, PowerPoint og Access.

Kontakt Mig

Send mig en mail og jeg vender tilbage ASAP.

Not readable? Change text. captcha txt

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/danait.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/footer.php on line 223