Om DanaIT

Home / Om DanaIT

Morten Estrup,
Professionel Systemtekniker

Arbejdet og kurser tager meget af min tid. Men her er lidt kort om mig: Jeg er passioneret for IT-drift og optimering. Mange virksomheder vækster meget i perioder og mindre i andre perioder. Der sker ofte knopskydninger, og der benyttes mange forskellige platforme, brugersystemer, enheder, printere og servere.

Jeg hjælper med at få et overblik og optimere hele jeres løsning.
Du er altid velkommen til at bruge kontaktformularen eller ringe til mig for at få sparring eller nye input til hvordan jeres IT-setup kan optimeres.

Jeg analysere jeres nuværende setup, historik og forventet fremtidige behov. Udfra dette hjælper jeg med at planlægge en skalerbar IT-løsning, der kan vokse i takt med at jeres virksomhed vokser. På den måde vil i aldrig betale dyre penge for løsninger hvor kun en brøkdel bliver udnyttet eller opleve gentagene gange med nedetid fordi jeres løsning er for lille. Det er kun sund fornuft.

Kontakt Mig

Send mig en mail og jeg vender tilbage ASAP.

Not readable? Change text. captcha txt

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/danait.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/footer.php on line 223